gastro-projekt

Najnowsze technologie

WYPOSAŻENIE BUFETÓW ŚNIADANIOWYCH .pdf        

              

 BUFETY ŚNIADANIOWE

 NOWOŚCI Z FCSI pobierz wydawnictwo .pdf        

 SANEPID WYTYCZNE

DZIENNIK USTAW .PDF

LISTA RZECZOZNAWCÓW.pdf

 ODSTĘPSTWO OD ŚWIATŁA DZIENNEGO DLA POMIESZCZEŃ PRODUKCYJNYCH.pdf

CERTYFIKAT STERYLIZACJI JAJ .jpg

ODBOJE .pdf

LISTWY PRZYPODŁOGOWE.pdf

WENTYLACJA MECHANICZNA  dla  GASTRONOMII

Bez wentylacji mechanicznej nie można zrealizować obiektu gastronomicznego. Podstawą odbioru obiektu gastronomicznego przez Sanepid  jest prawidłowo działająca wentylacja , dowodem na jej prawidłowe działanie jest POMIAR SKUTECZNOŚCI WENTYLACJI. Obowiązkiem każdego wykonawcy instalacji wentylacji mechanicznej  jest przekazanie Inwestorowi takiego protokołu. Zgodnie z obecną tendencją - minimalizacji  powierzchni kuchni - zachodzi konieczność stosowania okapów tzw. nawiewno-wyciągowych lub indukcyjnych z odpowiednimi filtrami wyłapującymi tłuszcz z powietrza.  W wyniku zastosowania niewłaściwych  systemów filtracji, na kanałach wentylacyjnych osadza się tłuszcz co powoduje bardzo nieprzyjemny zapach ! Tłuszcz w kanałach może być też przyczyną pożaru. Są firmy, które specjalizują się w produkcji okapów specjalnie przeznaczonych dla wymagających kuchni , jedną z nich jest firma JEVEN  JEVEN.jpg

EFEKTYWNA WENTYLACJA W KUCHNI JEVEN.pdf

 OKAPY JEVEN .pdf

 FILTR TURBO SWING JEVEN  .pdf

FILTR TURBO SWING  więcej ....pdf

SYSTEM FILTRACJI  JEVEN  98% SKUTECZNOŚCI  UV    .pdf

 CERTYFIKACJA BUDYNKÓW BREEAM- pobierz pdf  Breeam.PDF

 OSZCZĘDNOŚĆ ENERGII W ZMYWARKACH :

- ELECTROLUX   pobierz..pdf ELECTROLUX.pdf

-GRANULDISK  TO SKUTECZNA TECHNOLOGIA MYCIA  POJEMNIKÓW GN czytaj     ciekawe pdf

-ZMYWARKI WINTERHALTER WINTERHALTER.jpg

  ODPADY :

 -BELOWNICE AUTOMATYCZNE .pdf

-PRASY OD ODPADÓW .pdf

 -ODWODNIENIA LINIOWE I WPUSTY PODŁOGOWE DO KUCHNI .pdf

KONCEPT MAŁEJ PIEKARNI SAMOOBSŁUGOWEJ                                        

     

 CAFETERIA KONCEPT

         zobacz CAFETERIA KONCEPT.pdf     urządzenia do CAFETERII .pdf

URZĄDZENIA DO LIFE COOKING

INDUKCJA    KUCHNIA OTWARTA KONCEPT .PDF     KUCHNIA OTWARTA KONCPET .PDF    

      

 URZĄDZENIA DO LIFE COOKING I NIE WYMAGAJĄCE WENTYLACJI .pdf

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE

                       

WYDAWALNIE SAMOOBSŁUGOWE

             

 BARY I WNĘTRZA .pdf      ARANŻACJA WNĘTRZ .pdf       ARANŻACJA WNETRZ .pdf   ARANŻACJA WNETRZ .pdf      KUCHNIA OTWARTA .jpg    PROJEKT WYPOSAŻENIA KUCHNI W RESTAURACJI

 

SALAD BAR     

Strona główna | O firmie | Oferta i OPINIA | Zrealizowane projekty | Kontakt | Najnowsze technologie